Cu cine a fost surprinsă Simona Halep în Dubai: ”Mă simt norocos”

de: Beatrice Dumitru
09 11. 2023

Simona Halep (32 de ani) a fost suspendată din tenis după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022. Fostul lider mondial a făcut apel la TAS și în așteptarea procesului se antrenează în Dubai. Cu cine a fost surprinsă românca.

Cu cine a apărut Simona Halep în Dubai

Simona Halep traversează cea mai grea perioadă din cariera sa, după ce a fost suspendată pentru dopaj. Ea a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă, numită roxadustat, și a fost judecată de Tribunalul Sport Resolutions din Marea Britanie, care a decis să o țină patru ani departe de terenul de tenis.

Interzisă patru ani la turnee, Simona Halep continuă să se antreneze la academia CF Tennis Academy din Dubai și își ține la curent fanii cu activitățile ei sportive. Iar o fotografie în care sportiva din Constanța apare împreună cu un bărbat necunoscut le-a atras atenția tuturor.

Citește și: Horia Tecău, dezvăluiri despre Simona Halep și revenirea ei în circuit: ”E cel mai bun scenariu”

Cine este bărbatul cu care a fost surprinsă Simona Halep

Simona Halep și Cristophe Hubert

Bărbatul alături de care a fost surprinsă Simona Halep, în cea mai recentă apariție a ei, este Cristophe Hubert, un jucător de tenis amator din Franța. Acesta i-a fost sparring partner campioanei de la Roland Garros și Wimbledon la antrenamentul de marți. Acesta a fost foarte încântat că a avut ocazia să se antreneze cu fostul lider mondial și și a complimentat-o la finalul ședinței de pregătire.

”Mă simt norocos că am avut câteva schimburi de mingi cu o jucătoare atât de grozavă! Mulțumesc”, a spus francezul care a cunoscut-o pe Simona Halep la academia CF Tennis Academy din Dubai.

Simona Halep este obligată să se antreneze împreună cu jucători de tenis amatori, din cauza suspendării primite. Ea nu are dreptul să se pregătească în nicio bază sportivă omologată și utilizată de sportivi profesioniști. De aceea, nu mai poate beneficia de facilitățile de la Centrul Național de Tenis și Complexul Olimpic de la Izvorani și nici de academia lui Patrick Mouratoglou.

Citește și: Ce șanse are Simona Halep să scape de suspendare, după apelul de la TAS. „Nu cred că avocații ei n-ar fi exploatat aceste elemente”

Patrick Mouratoglou și-a recunoscut vina în cazul Halep

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a vorbit în premieră despre faptul că el și echipa sa i-au recomandat sportivei, apoi au achiziționat suplimentul contaminat, fără să-l verifice.

”Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Într-adevăr, noi i-am propus să ia colagenul și l-am cumpărat de la o companie.

S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, deoarece e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am adus acest colagen”, a spus Patrick Mouratoglou într-un video postat pe contul său de Instagram.

Citește și: Simona Halep, judecată de tribunalul unde a fost manipulată proba Andreei Răducan. Ion Țiriac, mesaj straniu despre Patrick Mouratoglou

Numai că nu toată lumea crede că gestul francezului o mai poate ajuta pe româncă să scape de suspendarea drastică. Mai mult, Patrick Mouratoglou este acuzat că el este cel care i-a distrus cariera sportivei.

Fostul lider mondial a făcut apel la TAS, ultima instanță unde încearcă să obțină o anulare sau măcar o diminuare a perioadei de suspendare. Potrivit tribunalului de la Lausanne, Simona Halep cere ca decizia ITIA să fie anulată şi sancţiunea „să fie redusă”.

Simona Halep a fost ștearsă din clasamentul WTA și nu a mai jucat niciun meci de 435 de zile.